Min blogglista

1 april 2012

11/3-12, Vilja 1 år ♥

...för 3 veckor sedan, men bättre sent än aldrig. Right?

I alla fall. Efter en månads bakande var den stora helgen här, med blandade känslor för mamman & pappan. Liten blir stor, på riktigt! Lördagen var det tänkt att hon skulle ha kalas för sina/våra kompisar, alltså barnkalas. Med vår tur var dock alla sjuka så vi blev inte så många men hon fick då ha en kompis i alla fall på lördagen. :) Hon hade nog en bra dag hur som helst. :)

På söndagen hade hon släktkalas och som tur var så kom alla bjudna så då var det kalas på riktigt! Och det är ju egentligen huvudsaken; att man får fira sin rikta födelsedag med nära och kära. ♥ Hon fick fina presenter båda dagarna, mest kläder upplevde jag det som men jag vet inte? Nåväl, hon verkade då nöjd över sina presenter. Det Vilja själv bryr sig om egentligen är ju faktiskt att folk kommer hit, hon blir helnöjd när hon får spexa för så många. ;) (pappa-arv!) Vi hade gjort tårtorna själva till båda dagarna, dessutom använde sugarpaste för första gången men det blev bra till slut och alla verkade nöjda. :)

Vår lilla tjej har blivit så stor nu och man märker faktiskt att det hänt saker sedan hon fyllde 1. Hon leker på ett helt annat sätt; idag t.ex. då lastade hon gåvagnen full i klossar och gick med den. Ramlade dom av då stannade hon och la tillbaka, riktigt gulligt att se :) Sedan har hon blivit jätteduktig på att sätta tillbaka saker hon tar fram. Hon kanske inte sätter tillbaka varenda liten grej, men nästan allt åker tillbaka, mammas duktiga tjej! ♥ Hon har dessutom tagit sina första steg innan hon fyllde 1 år och hon är jätteduktig när hon väl går men hon är väääldigt försiktig och avvaktar jämt med nya saker hon lär sig, däremot övar hon ändå på att gå utomhus med skor på. ;)

Det har hänt så mycket på ett år och det har gått sååå himla fort så jag undrar om jag verkligen har hunnit med och njutit av varenda sekund? Samtidigt känns det som att det var nyss hon föddes, nyss hon var sådär pyttepytteliten. Tiden går verkligen fort alltså! ♥


Vilja drygt 1 timme

Vilja ca. 4 timmar gammal

                                     
Vilja 1 dag gammal ♥

Vilja dagen före sin 1-årsdag!

Lördagens tårta; dumlefluff & hallonmousse.
Spacklad med vaniljsmörkräm.
"Dekorerad" med sugarpaste.
(första vi någonsin gjort med SP, gode bra jobbat!)

Vilja fikar på lördagen.

Söndagens tårta; dumlefluff och "hallongrädde".
Spacklad med vaniljsmörkräm.
Dekorerad med sugarpaste.
Observera att det är Fredde som skurit ur bokstäverna i SP, jag har gjort stjärnorna. :)
(jag ville dock ha bokstäverna efter varann, nerifrån och upp men jaja ;))

Klart att Vilja ska ha ett ljus på tårtan också!

Kortet som vi gav :)

Förmiddags-cupcake på 1-årsdagen!
(efterätt efter lunchen ;))

Provar presenten som hon fick av mommo & moffa!
(Giraffen som syns är en av våra presenter åt vår fina Vilja.)

1 kommentar:

  1. ja tiden går fort, söta fina Vilja kram o puss.

    SvaraRadera