Min blogglista

4 november 2011

Borsta tänderna när du är riktigt glad

Vilja fick en tandborste igår när vi var på sista föräldraträffen så idag har vi köpt barntandkräm åt henne. Provade borsta hennes lilla tand nu på kvällen med tandkräm och det gick hur bra som helst, hon är så duktig mammas lilla hjärta. ♥ Har tidigare bara låtit henne bita på den och provat borsta lite grann och även då har hon varit duktig. Tror dessutom att hon gillade tandkrämen! ;)

Hon har så smått fått börja prova på 8-månaders burkarna också. (hon har hittills inte velat äta hemlagat!) Dock bara efterrätterna då själva maten verkade ha sååå himla stora bitar! Hon tuggar hur duktigt som helst visserligen då hon äter rån, majskrokar och limpa så det borde funka men hon har inte gillat bitar i mat tidigare så det är mycket därför vi väntar lite till. Jag läste dock att man skulle börja med dom då tänderna kommer så det är ju nu i så fall. Nåväl ingen fara på taket än tror jag då hon verkar kunna tugga?!

Nu kör hon för övrigt mer krypande än ålande igen och hon är så duktig då hon väl orkar krypa! Ålandet går ju såklart lättare och snabbare än så länge så hon varierar litegrann men kryper ganska mycket nuförtiden. :) Däremot har hon nu börjat stå på alla fyra med raka ben och försöker ställa sig upp på det sättet?! Hon har dessutom gett sig fan på att hon ska lära sig att sätta sig upp från krypläge och det går faktiskt ganska bra då det väl går! Hon har fullt upp med andra ord!

1 kommentar:

  1. Det där med att det är bitar i maten... Jag upptäckte att det var mer en vanesak. I början verkade Z tycka att det var skitläskigt, men nu går det superbra. Det går ju alltid att mosa lite med en gaffel innan också.
    :)

    SvaraRadera