Min blogglista

17 juli 2011

Vilja-uppdatering

Vilja har ju gått och blivit hela 4 (!) månader redan (i måndags). ♥ Tala om att tiden går fort alltså! Det var ju igår hon kom?!

Det märks på alla sätt och vis att hon blivit äldre; hon rullar numera från rygg till mage på en sekund, även i våran säng. Hon ser precis ALLT och då SKA hon dit. Har man henne i famnen i sängen t.ex. och hon ser min Kalle Anka kudde då kämpar hon sig dit och ska se och känna på den. (Den kan t.o.m vara mer fascinerande än maten när vi ligger i sängen och ammar) Idag när jag hade henne i famnen så åt jag en smörgås samtidigt, vilket hon naturligtvis också märkte. Hon kände på ansiktet och sen tittade hon mot bordet och såg smörgåsen. Sötungen. ♥ En nyfiken liten en! :)

Det märks ju även på hennes joller att hon utvecklats massor. Det låter precis som att hon får till ord ibland, en dag sa hon t.ex. "gegegga" ;) Dessutom härmas hon nu, visar man tungan och "blåser" så gör hon också det. Ligger hon under babygymet så sparkas hon mest på leksakerna om hon inte försöker möblera om gymet och sig själv, eller äta på benet på den. ;) Idag när vi städade låg hon på golvet och lekte i godan ro, när jag tittar dit efter nån minut ligger hon och mumsar på sin strumpa. Hon har alltså lyckats ta av sig den själv. ;)

Nu när hon har blivit fyra månader så börjar man ju fundera på smakportioner, när tusan ska man börja? Vi har då absolut inte tänkt stressa med det så även om vi skulle börja snart (dock ej än) så skulle hon nog bara få smaka lite nångång. Tror inte vi börjar på riktigt än på ett tag i alla fall.

Bus-Vilja som sitter själv i soffan ♥

1 kommentar:

  1. ja hon är så go, tiden går fort så njut,kram

    SvaraRadera